Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 231.305

Art Journaling

Art Journaling
Cursuscode: 231.305

 

Op jacht naar creatieve inspiratie    

Ken jij het gevoel dat je iets wilt maken maar totaal niet weet wat? Het is geen fijn gevoel. Je borrelt van energie maar kunt er geen kant mee op want je hebt geen inspiratie!  Wat doe je dan? Moet je eerst een techniek perfect beheersen? Een uitgewerkt idee hebben? Of wachten tot er een vonk overspringt? Vragen waarop geen antwoord lijkt te zijn...

We weten wel wat NIET werkt.  Tevoren bedenken hoe het precies moet worden bijvoorbeeld. Of iets net zo willen maken als iemand anders. Of bij het minste vlekje of scheve lijntje de boel mislukt vinden. Zo gooien we de deur dicht voor het creatieve proces, voor toeval en avontuur. Ons kritische hoofd zit onze handen in de weg.

Maar wat nu als we het hoofd even op een zijspoor zetten en onze handen op weg sturen met onbekende bestemming, zonder plan, en open voor alles wat zich aandient?  In deze korte cursus (3 lessen) wil ik dat ‘loslaten’ met jullie uitproberen .

Met oud papier, verf, inkt, krijt en andere materialen gaan we op avontuur om te spelen met vlekken, scheursels en snippers en wat zich daarin verborgen houdt.  Want toeval is het fijnste creatieve ‘materiaal’.

Je kunt er voor kiezen om in een art journal te werken of op losse bladen. Geen idee wat er zal ontstaan. Maar reken maar dat je verrast zal zijn en een paar geitenpaadjes naar nieuwe inspiratie hebt gevonden.

Voor alle materialen wordt gezorgd.   Kosten € 18,50 af te rekenen in de eerste les.

 

 

 

Donderdag 12 januari 2023
6 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Mw. J (Jenny) de Bode
9:30 - 12:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J (Jenny) de Bode
J (Jenny) de Bode