Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 191.401

Fotografie vervolg

Fotografie vervolg
Cursuscode: 191.401

Vervolgcursus Fotografie 

Visuele beelden zijn overal, maar kijken we wel diep genoeg om de betekenis te zien? Iedere foto heeft zijn eigen verhaal. Fotografie is daarom meer dan alleen techniek. Het is een medium om verhalen mee te scheppen.
In de vervolgcursus fotografie gaan we het hebben over beeldtaal. U leert creatief foto’s maken vanuit een concept, verhaal, gevoel of idee. Als fotograaf leert u anders kijken naar de wereld om u heen.
Iedere week krijgt u creatieve thuisopdrachten mee. Tijdens de cursus laten we de foto’s zien van de opdrachten. De foto’s kunt u op uw eigen laptop/tablet of als geprint tonen.

Wat heeft u nodig?
Een spiegelreflexcamera, systeemcamera of compact camera (met manuel instellingen)

Aantekeningenboekje

Tijd om te oefenen buiten de cursus (+/- 4 uur per week)

 

 

Donderdag 17 januari 2019
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 137,50
Dhr. P. (Paul) Duits
19:30 - 22:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
P. (Paul) Duits
P. (Paul) Duits
Ik ben Paul Duits, al jaren actief als fotograaf. Mijn passie is niet echt in een onderdeel te vangen, al sta ik graag in het Hollandsche Landschap. Men heeft mij gevraagd of ik de lessen kan overnemen, dat kan ik natuurlijk! Kennis van de camera, instellingen en de technische kant zijn mij wel toevertrouwd. Als onderdeel van Duhof fotografie en Fotoclub Hillegom doe ik actief mee aan de clubcompetitie van de Fotobond, organiseren wij fototripjes naar bijv. Duitsland, België en Frankrijk.