Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 191.204

Mandala tekenen basiscursus

Mandala tekenen basiscursus
Cursuscode: 191.204

Dit is een tekencursus waarin je stap voor stap ontdekt hoe je mandala's tekent en inkleurt. Je maakt kennis met de basisvormen en het statisch en het dynamisch rozet. Je gebruikt verschillende kleurpotloden om de mandala's in te kleuren.

Deze beginnerscursus  deel 1 is een prima manier om te ervaren hoe mandala's je creativiteit prikkelen en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Als je de smaak te pakken hebt en je wilt door dan kies je ook voor deel 2. Je maakt dan o.a. kennis met intuïtief tekenen, kolam tekenen. Je gaat ook experimenteren met pastelkrijt, verf en ecoline.

Donderdag 24 januari 2019
6 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00
Mw. K. (Kitty) van Pel
09:30 - 12:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
K. (Kitty) van Pel
K. (Kitty) van Pel
Over Kitty Kitty van Pel is tekendocente Sinds 2001 ben ik docente mandala tekenen. Al vanaf het begin geef ik mijn cursussen en workshops in De Tekenpraktijk in Heemstede. Het fijne van mandala's vind ik het werken met kleur, en het mengen van de kleuren. Zonder dat je het door hebt, krijg je inzichten over jezelf - die je op een andere manier niet had kunnen krijgen. Gewoon door jezelf de vraag te stellen: wat betekent die vorm of die kleur voor mij, wat doet het met mij? Ik teken elke dag voor mezelf, en nog steeds met heel veel plezier. Elke keer weer ervaar ik er vreugde in en leer ik nieuwe dingen over mezelf, boor ik diepere lagen aan. Het mooiste is wanneer ik die sprankeling ook bij mijn cursisten zie. Ik ben oprecht blij wanneer het me lukt om mijn plezier en vertrouwen in de wijsheid van de mandala's aan hen over te dragen. Wat ik heerlijk vind is mensen met elkaar in contact brengen. Ik zorg ervoor dat er snel een open en vertrouwde sfeer ontstaat waarin er geen prestaties hoeven te worden geleverd. Daarom zijn mijn tekenlessen altijd warm, intiem en gezellig.