Cursusnummer:
233.350

Vilten introductie

Vilten introductie

Deze éénmalige workshop is bedoeld als kennismaking met vilten. Mocht hierna uw interesse zijn gewekt dan kunt u zich daarna inschrijven voor een workshop Naaldvilten of Natvilten.

Natvilten is de oudste manier van stof maken. Maar ook een moderne manier om mooie stoffen, gebruiksvoorwerpen, objecten en kleding te maken. We zien en voelen hoe de fijne, luchtige en zachte wol door de toevoeging van water, zeep en beweging verandert van losse stukjes wol in een kunststukje. Als je eenmaal weet hoe je moet vilten gaat er een wereld vol mogelijkheden voor je open. Tijdens de workshop maken we een mooie lap of schilderij door te spelen met verschillende kleuren wol en vezels. De workshop is geschikt voor beginners zonder ervaring, maar ook voor mensen met ervaring met natvilten. Mocht hierna uw interesse zijn gewekt dan kunt u zich daarna inschrijven voor een workshop Naaldvilten of Natvilten.

Materiaalkosten: € 5.00 bij de docent afrekenen tijdens de les. Meenemen 2 handdoekjes, een keukendoekje (liefst een gele die veel water kan absorberen) en plastic tasje.

  • 1 workshop van 3 uur Toon details
    • 1: maandag 25 sep 2023 - 19:00 – Kulturele Raad
  • € 20,00 plus € 5,00 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les.
  • Mevrouw Adrienne Barth
  • Kulturele Raad Toon adres-info
Startdatum
Lesvorm