Lezingen

Anja van Diest

Veel mensen weten of ervaren dat een woning, bedrijf of gebied waar conflict, pijn, verdiet, eenzaamheid of angst was, minder prettig kan aanvoelen. Mensen voelen bijvoorbeeld vage onrust, slapen slecht, voelen spanningen, veroorzaakt door onopgeloste conflicten of spanningen uit recent of langer verleden. Door het reinigen van de blokkerende energie komt er weer ruimte, licht en balans in de woning, het bedrijf, het gebouw of gebied. Waardoor men weer prettig kan leven, werken of verblijven.

Alles is energie. Mensen hebben gevoelens, emoties en ideeën. Daarvan kan altijd iets achterblijven in ruimtes. Ook energie van vorige bewoners kunnen ervoor zorgen dat mensen daar last van krijgen.
Bij bedrijven hebben mensen last van conflicten, pestgedrag en reorganisaties. Negatieve energie blijft hangen op de werkplek.
Als adviseur van Flow in Home bv werk ik zelfstandig. Ik maak daarnaast ook onderdeel uit van een team. Wij kunnen daarom ook ingezet worden door vastgoedbedrijven en openbare instantie

Lees meer

Anders omgaan met Hooggevoeligheid, 

Een inspirerende, interactieve lezing door Levenscoach Angela Roelen.

Gratis een kopje koffie of thee.

Lees meer

Herman van Amsterdam

Auteur van streekboeken Herman van Amsterdam schreef een dorpsnovelle over de vier seizoenen die hij als vrijwilliger werkte op de dodenakker en in de pastorietuin van de Pancratiuskerk in Sassenheim. Het boek verschijnt halverwege november. De titel: Onder het oog van de slechtvalk.

Hij schrijft onder meer over zijn hechte band met een non, de bootvluchtelingen die hij op de begraafplaats introduceerde, de reis die de grafstenen van zijn ouders maakte, een onverwachte invasie van lieveheersbeestjes, de voortdurende strijd met het onkruid, de narcissenfluisteraar en het kleurrijke tuinteam waar hij deel van uitmaakte.
En over het spiedende oog van een opmerkelijke Zweedse slechtvalk die haar intrek heeft genomen, hoog in de toren van de kathedraal van de Bollenstreek.   

Lees meer

Angela Roelen

Waarom begrijpen we elkaar vaak zo slecht en houden we soms onnodig conflicten in stand? We vervallen al snel in oordelen van de ander, waardoor deze met de hakken in het zand gaat, ook het gevecht aan gaat of.. vlucht. En dan is er al helemaal geen verbinding meer.

Wil je anders communiceren met je partner, je opgroeiende kinderen, je collega’s en anderen? Deze lezing gaat je echt verder helpen. We gaan het hebben over Verbindende Communicatie.
Een methode om de ander te bereiken, want dat is tenslotte wat we graag willen. Een vorm van communicatie waarbij je leert om zonder de ander te oordelen of aan te vallen, wél moeilijke onderwerpen aan te kaarten. Om werkelijk verbinding te maken met onszelf en met de ander dienen we een andere taal te leren, de taal van het hart.

Er is gelegenheid voor persoonlijke inbreng en vragen.
Angela Roelen is levenscoach én yogadocente. Ze geeft yogalessen bij de Stichting Cultuurbeleving Hillegom én in haar praktijk LiefdeWerk in Lisse begeleidt ze jongeren en volwassenen bij levensvragen.  

Lees meer