Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 200.100

Masterclass Energy Awareness

Masterclass Energy Awareness
Cursuscode: 200.100

Bewust Bollenstreek organiseert deze bijzondere masterclass van Juno Burger! Juno werkt in het hele land. We zijn dankbaar dat hij deze bijzondere masterclass nu ook in onze eigen Bollenstreek wil geven!

Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning? Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest? Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht. Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop. Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen. Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken. Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 22 jaar levensstudie naar het compassievolle hart. Hij legt je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

 

Donderdag 4 oktober 2018
1 lezing van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 25,00
Dhr. J. (Juno) Burger
19:30 - 22:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
J. (Juno) Burger
J. (Juno) Burger
Ik kies de weg van het compassievolle hart. Mijn gevoeligheid voor subtiele energieën heeft mij op pad gestuurd om te leren daar zo mee om te gaan dat het mij niet belast, ik mij niet hoef af te sluiten of onbewust en onbekwaam reageer. De afgelopen 22 jaar heb ik geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Ik gebruik bewust de tijd met mijzelf, de mensen die ik ontmoet en de plaatsen waar ik kom om uit te vinden waar ik kan verruimen, nog meer compassie kan zijn. Door alles wat zich in deze ontmoetingen aandient bewust te ervaren en te omarmen heb ik mijn systeem getraind om mijn gevoeligheid optimaal te benutten en tegelijkertijd niets van wat ik ervaar vast te houden. Zo ben ik in de loop der jaren steeds meer beschikbaar geworden voor de diversiteit van het leven zelf. Voor mij is het alles inclusief: zowel de schaduwzijde als de lichte kant wil ik volledig integreren om een werkelijk compleet mens te zijn. Deze beschikbaarheid is wat ik jou bied. Een energetische ruimte waarin spanning zich kan ontladen zodat energie in jou, je huis of je bedrijf vrijer kan stromen. Met deze 'bandbreedte' kan ik een enorme diversiteit aan energieën van mensen, ruimtes en situaties voelen en laten zijn. In de afgelopen jaren heb ik duizenden huizen en mensen energetisch gereinigd en daarmee is een schat aan ervaring gegroeid. Die helpt niet alleen om wat vast zit in beweging te zetten of wat chaotisch is weer rustig te maken. Door de vele vlieguren ben ik in staat om je uit te leggen hoe je dit zelf kunt doen en daarmee heb je een tool in handen om magisch en moeiteloos te leven. Let it Be!