Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 233.208

Pilates

Pilates
Cursuscode: 233.208

Pilates
Heb je ook zo’n zin om weer lekker met je lijf bezig te zijn, wel op een intensieve manier, maar niet met een hoge hartslag?  Op je eigen matje en op veilige afstand van je medesporters?
Dan is dit echt iets voor jou.

Pilates is een trainingsmethode voor iedereen jong of oud. Het zorgt ervoor dat het lichaam in correcte houding staat en de wervelkolom versterkt wordt door middel van spieroefeningen. 
Je versterkt dus  je hele  lichaam. Er wordt vanuit het centrum van het lichaam getraind. Het lichaam wordt met precisie, concentratie en controle getraind om een betere stabiliteit, coordinatie en spierkracht te ontwikkelen op een leuke en actieve manier.
Pilates wordt ook aangeraden door fysiotherapeuten om voornamelijk de rug, nek en buikspieren te versterken, zodat klachten in de houding verminderen. 
De effecten van pilates zijn al na een aantal weken te voelen en te zien en na zes maanden regelmatige beoefening heb je letterlijk een heel nieuw lijf!

Voor deze les vragen wij je makkelijk zittende kleding te dragen en een flesje water en een handdoek mee te nemen. De oefeningen worden zonder schoenen gedaan. 

De lessen zijn geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Je kan zelf steeds het niveau bepalen, van wat je kunt.

 

 

Maandag 4 september 2023
30 lessen van 1 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Ingrid) Ram
9:00 - 10:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
I. (Ingrid) Ram
I. (Ingrid) Ram