Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 200.501

Mandala tekenen voor geoefenden

Mandala tekenen voor geoefenden
Cursuscode: 200.501

Deze tekencursus is alleen voor geoefende mandala tekenaars.
Je kent het statisch en het dynamisch rozet. In deze cursus ga je nieuwe onderwerpen en vormen verkennen waardoor je het tekenen van de mandala's weer intens zult beleven.
Je maakt kennis met het tekenen in de lijn van Hundertwasser. Ook zal een les gewijd zijn aan het tekenen van intuïtieve mandala's, waarbij je zonder hulplijnen en cirkels, de cirkelruimte vanuit je gevoel verder invult. Een heel bijzondere ervaring!

Woensdag 14 oktober 2020
12 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. K. (Kitty) van Pel
09:30 - 12:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
K. (Kitty) van Pel
K. (Kitty) van Pel
Over Kitty Kitty van Pel is tekendocente Sinds 2001 ben ik docente mandala tekenen. Al vanaf het begin geef ik mijn cursussen en workshops in De Tekenpraktijk in Heemstede. Het fijne van mandala's vind ik het werken met kleur, en het mengen van de kleuren. Zonder dat je het door hebt, krijg je inzichten over jezelf - die je op een andere manier niet had kunnen krijgen. Gewoon door jezelf de vraag te stellen: wat betekent die vorm of die kleur voor mij, wat doet het met mij? Ik teken elke dag voor mezelf, en nog steeds met heel veel plezier. Elke keer weer ervaar ik er vreugde in en leer ik nieuwe dingen over mezelf, boor ik diepere lagen aan. Het mooiste is wanneer ik die sprankeling ook bij mijn cursisten zie. Ik ben oprecht blij wanneer het me lukt om mijn plezier en vertrouwen in de wijsheid van de mandala's aan hen over te dragen. Wat ik heerlijk vind is mensen met elkaar in contact brengen. Ik zorg ervoor dat er snel een open en vertrouwde sfeer ontstaat waarin er geen prestaties hoeven te worden geleverd. Daarom zijn mijn tekenlessen altijd warm, intiem en gezellig.