Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 220.311

Open Atelier

Open Atelier
Cursuscode: 220.311

Start OPEN ATELIER in ons gebouw aan de Irenelaan
Heeft u altijd gedroomd van een eigen atelier maar is dit er nooit van gekomen? Of bent u een ‘zondagsschilder’ met behoefte aan inspiratie van collega’s? Wij geven u nu de kans om in onze fraaie locatie een droom te verwezenlijken..

Op donderdagavond stellen wij een lokaal beschikbaar aan enthousiaste nieuwe én oude cursisten die het schilderen met elkaar inspirerend vinden en zelf vorm willen geven aan hun eigen leerervaring en ambities. Dit OPEN ATELIER kent geen vaste docenten, maar wel bestaat er de vrijheid om naar eigen behoeften en voor eigen rekening van de deelnemers gastdocenten in te schakelen. In het lokaal zijn schildersezels en tafels beschikbaar. Voor materialen zoals schilderdoek, olieverf, acryl of aquarelverf, e.d. moet de deelnemer zelf zorgen.
Voor Wie is dit OPEN ATELIER bestemd?
In principe is iedereen welkom die graag een penseel ter hand neemt.. Of je nu een beginner of zeer ervaren hobbyschilder bent doet er niet toe. In dit OPEN ATELIER is het vooral belangrijk dat de deelnemers open staan voor contact met andere amateurschilders om van elkaar te kunnen leren en elkaar te stimuleren. Wij willen een enthousiaste groep mensen gelegenheid bieden om gezamenlijk hun schilderhobby uit te oefenen en een eigen sfeer en community te creëren. Nieuwe technieken en nieuwe inspiratie opdoen van elkaar, hoe uitdagend is dat!
Wat zijn de kosten?
Aan deelname aan dit OPEN ATELIER zijn natuurlijk kosten verbonden maar wij houden deze graag zo laag mogelijk. Er zijn geen vaste docenten en daarom worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Wel vragen wij een vaste vergoeding per deelnemer per avond om het lokaal te kunnen gebruiken. Omdat wij naast vaste bezoekers ook graag nieuwkomers willen laten kennismaken met het OPEN ATELIER bieden wij twee mogelijkheden:

Een knipkaart voor 10 keer een Atelierbezoek; prijs  €75,- 

of

Een abonnement voor een heel seizoen van 1 november 2018 t/m 2 mei 2019 (ca.24 keer); prijs € 150,-.

De knipkaart mag u gebruiken naar behoefte. Deze mag worden verlengd met telkens een nieuwe knipkaart voor 10 keer. De knipkaarten gekocht in najaar 2018 blijven t/m mei 2019 geldig. De knipkaarten gekocht in voorjaar 2019 blijven heel 2019 geldig.

 

 

Donderdag 30 september 2021
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 78,00
Mw. M (Maria) Hulsebosch
13:30 - 16:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M (Maria) Hulsebosch
M (Maria) Hulsebosch