Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 192.115

Engels voor kinderen groep 1-2

Engels voor kinderen groep 1-2
Cursuscode: 192.115

Heeft u ooit gewild dat uw kinderen op een jongere leeftijd Engels leren dan wat het huidige schoolsysteem u aanbiedt? Wilt u dat uw kind tijdens vakanties in het buitenland in ieder geval de basis kent om gesprekken te kunnen voeren? Of gaat uw kind naar de middelbare school, waar Engels een belangrijk onderdeel is van de wekelijkse lessen en wilt u hem/haar daarop voorbereiden? 

Deze cursus geeft uw kind de mogelijkheid om proactief te zijn en leert uw kind de basis van de Engelse taal voordat hij/zij naar de middelbare school gaat. Deze cursus bereidt uw kind voor op het toekomstige onderwijs maar ook op situaties waar uw kind in de toekomst mee te maken kan krijgen.

Groep 1-2 Engels “Beginnen met de basis”

Aangezien Engels één van de meest diverse talen in de wereld is, is het belangrijk om in een vroeg stadium van het leven te beginnen met de basisprincipes van de Engelse taal. Wanneer je ervoor zorgt dat uw kinderen op een jonge leeftijd Engels leren, geeft dat hen een voorsprong in het toekomstige onderwijs en leven. In deze groep gaan wij beginnen met de fundamentele kennis van Engelse taal middels het introduceren van de basisvocabulaire Engels. Dit wordt behaald door middel van interactieve oefeningen wat ervoor zorgt dat de kinderen betrokken blijven om zinsstructuren te leren.

Vrijdag 4 oktober 2019
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. (Kaylin) Mclean
13:30 - 14:30
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Kaylin) Mclean
(Kaylin) Mclean