Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 192.116

Engels voor kinderen groep 3-5

Engels voor kinderen groep 3-5
Cursuscode: 192.116

Heeft u ooit gewild dat uw kinderen op een jongere leeftijd Engels leren dan wat het huidige schoolsysteem u aanbiedt? Wilt u dat uw kind tijdens vakanties in het buitenland in ieder geval de basis kent om gesprekken te kunnen voeren? Of gaat uw kind naar de middelbare school, waar Engels een belangrijk onderdeel is van de wekelijkse lessen en wilt u hem/haar daarop voorbereiden? 

Deze cursus geeft uw kind de mogelijkheid om proactief te zijn en leert uw kind de basis van de Engelse taal voordat hij/zij naar de middelbare school gaat. Deze cursus bereidt uw kind voor op het toekomstige onderwijs maar ook op situaties waar uw kind in de toekomst mee te maken kan krijgen.

Nu uw kind de fundamentele kennis heeft geleerd en de vaardigheden heeft ontwikkeld om gesprekken in het Engels te voeren, gaan wij ons nu focussen om dit in de praktijk te brengen. Dit wordt behaald en getoetst door het voeren van gesprekken in het Engels in verschillende interactieve oefeningen zoals rollenspel. Het doel hiervan is om zelfvertrouwen bij uw kind te ontwikkelen zodat hij/zij in het Engels gesprekken kan voeren.

 

 

Woensdag 2 oktober 2019
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. (Kaylin) Mclean
13:30 - 14:30
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Kaylin) Mclean
(Kaylin) Mclean