Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 200.117

Engels voor kinderen groep 8 voorbereiding voor de middelbare school

Engels voor kinderen groep 8 voorbereiding voor de middelbare school
Cursuscode: 200.117

Heeft u ooit gewild dat uw kinderen op een jongere leeftijd Engels leren dan wat het huidige schoolsysteem u aanbiedt? Wilt u dat uw kind tijdens vakanties in het buitenland in ieder geval de basis kent om gesprekken te kunnen voeren? Of gaat uw kind naar de middelbare school, waar Engels een belangrijk onderdeel is van de wekelijkse lessen en wilt u hem/haar daarop voorbereiden? 
Deze cursus geeft uw kind de mogelijkheid om proactief te zijn en leert uw kind de basis van de Engelse taal voordat hij/zij naar de middelbare school gaat. Deze cursus bereidt uw kind voor op het toekomstige onderwijs maar ook op situaties waar uw kind in de toekomst mee te maken kan krijgen.

Voordat uw kind naar de middelbare school gaat, willen wij dat uw kind zich zelfverzekerd voelt in het spreken en schrijven van Engels. Engels is een belangrijk onderdeel van het Nederlandse schoolsysteem maar is ook belangrijk voor het toekomstige leven van uw kind. Het ontwikkelen van een fundamentele basis van de Engels taal levert uw kind grote voordelen op waarvan hij/zij in de toekomst nog van gaat profiteren. Nadere informatie omtrent de inhoud van deze cursus kunt u per mail inwinnen bij de docente Kaylin Maclean, mailadres kaylin.mclean@gmail.com

Woensdag 30 september 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. (Kaylin) Mclean
15:00 - 16:30
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
(Kaylin) Mclean
(Kaylin) Mclean