Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen

11 Juli - Albert Mooneys Uitverkocht

Albert Mooneys Uitverkocht
Albert Mooneys Uitverkocht
Cursuscode: 7796

The Albert Mooneys presents: The New Normal Sessions 

Zaterdag 11 juli zal het gebouw van de Kulturele Raad haar deuren weer openen voor een unieke avond met live muziek uit ons eigen Hillegom. Tenminste, als de tijdmachine van the Albert Mooneys goed ingesteld staat. 

Verdeeld over twee sessies zullen zij u mee terug nemen naar het pre-Covid-19 tijdperk met originele Mooney songs welke in de loop der muziekgeschiedenis door veel bekende namen is gebruikt om het grote publiek te bereiken. Maar ook nu nog onbekende top hits uit o.a. 2053 en 2078 zullen ten gehore gebracht worden. 

Speciaal voor deze Theater Try-Out waarbij Stichting Cultuurbeleving Hillegom kan wennen aan de huidige regels met looproutes, uitsluitend stoelen, tafeltjes en gepaste afstanden onderling wilden de Mooneys graag hun medewerking verlenen. Mede alleen daarom wordt het een unieke avond. Er zijn dus maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

(Kaarten a € 5,-, Maximaal 2 kaarten per persoon)

Zorg dat je er snel bij bent. En lees ook even de regels door om met z'n allen te laten zien dat het ook in dit nieuwe-normaal-tijdperk een leuke en mooie maar ook veilige avond uit kan worden.

Meer informatie
Zaterdag 11 juli 2020
1 Theatervoorstelling van 2,5 uur aanvangstijd 19:45
Prijs: € 5,00
19:45 - 22:15
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)