Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen

12 dec - Velvet Vox

Velvet Vox
Velvet Vox
Cursuscode: 7973

Velvet Vox

Voor het eerst presenteren de dames van Velvet Vox (Judith van Drunen, Frederieke Kroone en Katie van Steenis) een bijzondere eigen voorstelling.
Gebaseerd op hun persoonlijke inspiratiebronnen brengen zij in een uitzonderlijk kleine setting een breed repertoire. Verwacht warme vertolkingen van o.a. James Taylor, Gregory Porter, Aretha Franklin en natuurlijk een paar kerstklassiekers. Met de betoverende meerstemmige arrangementen en de prachtige stemmen van dit drietal is kippenvel gegarandeerd, intiemer kan het haast niet worden.

Na een jaar waarin de wereld even stil werd gezet en live-muziek maar moeilijk zijn weg kon vinden, zal deze samenstelling van kleine hartverwarmende liedjes en feel good-songs je weer dat vertrouwde gevoel geven waar je nog weken van kan nagenieten.

Als je de staat van dienst van dit vocale trio bekijkt, dan kun je eigenlijk alleen maar vaststellen dat het met hun muzikale talent wel goed zit. Zo deden ze backing vocals bij gevestigde namen van eigen bodem zoals Leona Philippo, Berget Lewis, Dwight Dissels en stonden ze met Rob Dekay op Concert at Sea. Daarnaast deelden ze ook het podium met internationale artiesten als Ryan Shaw en Ben L’Oncle Soul. Als klap op de vuurpijl stonden ze ook nog eens met 93 punten in de finale van het mega populaire TV programma All Together Now!

Toegangsprijs is inclusief koffie/thee bij aanvang en een pauze drankje

Meer informatie
Zaterdag 12 december 2020
1 Theatervoorstelling van 2 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 15,00
20:00 - 22:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)