Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1113

Dan Feest Je Toch Mee ?

Dan Feest Je Toch Mee ?
Cursuscode: 1113

Robbert Jan Proos

Als cabaretier ben je altijd overal ongelofelijk welkom omdat mensen denken: Dat wordt lachen! In zijn nieuwe avondvullende show “Dan Feest Je Toch Mee?” vertelt Robbert Jan op onnavolgbare wijze over pijnlijke bruiloften, vreemde verjaardagen en optredens voor bedrijven en jubilarissen die na afloop van zo’n klus steevast denken dat de artiest hun feestje ‘hartstikke gezellig’ vindt. 

En dat is natuurlijk niet zo, want je kent daar niemand en staat vaak toch in de bijzaal van een restaurantketen onder een systeemplafond tegen een flinke batterij aan vlaggetjes aan te spelen. Maar omdat Robbert Jan heel slecht nee kan zeggen staat hij, veel vaker dan hij zelf wil, altijd weer met een plastic bekertje cola tussen de mensen. En dat is maar goed ook, want het levert vaak prachtige situaties op. 

Robbert Jan is al twintig jaar cabaretier en al zijn avonturen heeft Robbert Jan gebundeld in een hilarische show vol herkenbare anekdotes. Want verzeilen we niet allemaal weleens ergens waar we niet willen zijn? Nou mocht dat gebeuren en je weet niet wat je moet doen. Aaaah joh: “Dan feest je toch mee?” 

 

Zaterdag 22 september 2018
1 Theatervoorstelling van 1,5 uur aanvangstijd 20:30
Prijs: € 15,00
Dhr. R.J. (Robbert Jan) Proos
20:30 - 22:00
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adres gegevens)
R.J. (Robbert Jan) Proos
R.J. (Robbert Jan) Proos